OFERTA LIMITATA 

Case elegante si durabile in stil minimalist

cu 5 sau 6 camere, in comunitate privata

la doar 235.000 €

EXCLUDE TVA 19%

Prinde reducerea de
10.000
Awards1.png
AWARDS-2.png
80-ANI-EXPERIENTA.png
ezgif.com-gif-maker (4).gif

Doar 3 ramase la acest pret

Oferta valabila pana la data de 28.02.2021

Aceasta vila confortabila de familie poate fi a ta pentru 235.000€ cu

10.000 € mai putin!

Profita de oferta!

Acum ai oportunitatea sa cumperi una din casele dezvoltate de acest dezvoltator premiat si cu experienta de peste 80 de ani pentru mai putini bani.

De ce? Pentru ca primii 10 cumparatori care cumpara aceasta superba casa in stil contemporan cu influente minimaliste, vor beneficia de discount-ul nostru de 10.000 Eur si vor putea achizitiona o casa bine construita cu materiale premium la pretul de doar 235.000€ + TVA 19% in zona Pipera. Acest pret pentru o casa bine construita cu materiale de cea mai buna calitate, cu 5 sau 6 camere, pentru aceasta zona este un pret exceptional!

Calitate a constructiei fara compromis si design modern!

Probabil ca iti doresti ca viitoarea ta locuinta sa fie construita fara rabat la calitate. Poti rezerva acum o casa nou nouta construita de un dezvoltator cu experienta, intr-o suburbie a capitalei (la doar 5 minute de Calea Floreasca), care a cunoscut o dezvoltare fara precedent in ultimii ani! 

Poti fi urmatorul proprietar al acestei case moderne cu fatada minimalista si suprafete vitrate imense din podea pana in tavan.

Oferta este limitata, rezerva o vizionare si discuta cu unul din consultantii nostri.

Otel beton BST 500, OB 37

La fel ca si otelul beton PC52, otelul beton BST500 este un fier striat provenit din tarile occidentale (Germania, Austria, Spania). BST este cuvant de origine germana – Betonsthal, iar 500 reprezinta limita de curgere a acestuia. Acest tip de otel beton se mai noteaza si cu B500S, unde indicativul S reprezinta otel striat. In Germania standardul reprezentativ pentru acest fier este DIN 488. Deasemeni suprastructura beneficiaza de stalpi tip LAMELA din beton armat si planseu tip DALA deasemeni din beton armat. 

Beton de calitate clasa de rezistenta C20/25

Testat impotriva fisurilor structurale

0d6b5f625c5389325747453d6062b04d.jpg

Structura caselor a fost realizata folosind beton simplu C8/C10 dar si beton armat C20/C25 pentru executia retelei de grinzi de fundare continue cat si Otel beton BST 500, OB 37, STNB. Betonul armat C20/C25 sau dupa fosta denumire B330/350, este folosit cu precadere la elementele de rezistenta ale podurilor, drumuri de acces pentru mare tonaj si se caracterizeaza printr-o rezistenta deosebita la inghet-dezghet, intarire omogena iar in contactul cu armatura de fier beton, betonul C20/C25 ofera un element de rezistenta deosebit in orice tip de constructie. Rezistenta acestuia la compresie este de   20 Newtoni / mm2. Este un beton de clasa superioara utilizat mai ales in constructia elementelor verticale svelte (stalpi), grinzi cu deschideri mari sau incarcari mari, placi, fundatii speciale sau uzuale dar asupra carora exista incarcari mari, elemente la care conditiile de gelivitate, permeabilitate impun o clasa superioara de beton (implicit cu un continut ridicat de ciment). Betonul nostru este de calitate, provine din sursa cunoscuta si testata de la SUT Carpati, companie cu traditie de peste 30 de ani.

Zidaria interioara si exterioara

La suprastructura s-a folosit zidarie din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior. Separarea caselor s-a facut cu rosturi de dilatatie de 10 cm cu polistiren de la Austrotherm. Izolarea termica si hidro este realizata din 6 straturi cu materiale din spuma poliuretanica rigida care are un continut de celule inchise in proportie de 99% din toata structura sa, acestea absorband mai putin de 5% din volumul de apa.

211479811.jpg

Tamplarie Alumil cu profile din aluminiu anodizat "Midnight Blue" si sticla tripan 42 mm Low-E

Ferestre tip cortina, cu sticla tripan si profile de aluminiu, de la liderii din industrie. 

Durabilitatea sistemelor de tamplarie aluminiu ALUMIL este extrem de generoasa, sistemele din aluminiu avand cerinte minime in ceea ce priveste intretinerea. Sistemele ALUMIL se disting prin perfectiunea constructiei, durabilitate, design modern si functionalitate ridicata fiind utilizate in cadrul proiectelor rezidentiale, comerciale si industriale.

Profilele cu bariera termica sunt realizate din doua profile din aluminiu unite între ele cu o bara de poliamida. Aceasta face ruperea termica între exteriorul profilului si interior lui. Dimensiunea poliamidei este foarte importanta deoarece aceasta  este cea care da performantele profilelor cu barier termica.

Deasemeni, la camera de zi au fost folosite ferestre glisante care atunci cand sunt deschise vor forma o zona comuna cu terasa, ideala pentru petreceri in aer liber. 

Acoperis hidro si termo izolate cu 6 straturi si cele mai noi si inovatoare tehnologii din industrie

Asset 7.png
Asset 8.png
Asset 9.png
Asset 10.png

Hidroizolatiile si termoizolatiile au fost facute cu cele mai bune si inovatoare produse din industrie.

Termoizolarea a fost facuta cu spuma poliuretanica rigida cu celula inchisaSpuma cu celula închisa contine celule care sunt complet încapsulate. Celulele spumei sunt foarte compacte nemailasând astfel aerul si umezeala sa treaca de spuma. Datorita structurii compacte, spuma cu celula închisa este extrem de rigida si stabila în timp, oferind de asemenea rigiditate si structurii pe care este aplicata. Riscul de aparitie a condensului în cazul spumei cu celule închise este eliminat, deoarece aerul cald din camera nu poate trece de spuma pentru întâlni un mediu rece.
 

CELULA-DESCHISA-VS-INCHISA-STRUCTURA.jpg

Poliurea este un material nou si inovator, folosit la scara larga in constructii. Poliurea are ca principala intrebuintare faptul ca este un extrem de eficient izolator. Acest materiale este de fapt o membrana creata in laborator, este ecologica, se rigidizeaza asadar are rolul de a proteja suprafetele pe care este aplicata de uzura si coroziune. De asemenea poliurea  impermeabiliza perfect orice suprafata.

Parchet de stejar triplustratificat cu incalzire si substrat de mesteacan

Parchetul stratificat pentru sistemele cu incalzire in pardoseala este format din trei straturi dispuse perpendicular intre ele, aspect ce ii confera o stabilitate mai buna in comparatie cu alte tipuri de parchet. Straturile inferioare sunt alcatuite din lemn de rasinoase sau din placaj de mesteacan pentru o mai buna conductivitate a caldurii iar stratul superior, numit si strat de uzura, este realizat din lemn de esenta tare, precum stejarul. Placile au aparenta full plank sau 3-strips iar pentru proiecte personalizate pot fi instalate herringbone, chevron sau design special. 

Asset plan-100.jpg

Facilitatile oferite de modelul L1

  • 4 dormitoare generoase ca suprafata

  • Curte proprie de 150 mp

  • Parcare in curte pentru 2 masini

  • Compartimentare gandita de o echipa de arhitecti internationali

  • Dormitor matrimonial cu walk-in dressing si baie en-suite

  • Bucatarie separata de living

  • Dormitoare pentru copii cu baie si dressing proprii

Finisaje fara compromisul calitatii

Structura solida din beton armat C20/C25 (B350)

Compartimentare interioara caramida Porotherm de 11.5 cm

Ferestre din aluminiu, cu sticla tripan, izolatie termica si Low-E

Termoizolatie fatade de la Austrotherm

Incalzire in pardoseala Rehau si parchet triplustratificat cu un strat de mesteacan de la IconicWoods

Racire cu aparate multisplit Daikin Japonia

Usi interioare Delta Studio

Baterii Hansgrohe colectia My Cube

Sistem videointerfon si sistem CCTV complex

Personalizeaza-ti viitoarea locuinta cu 

finisaje de calitate superioara si culori personalizate

Infrastructura de calitate si acces usor catre Nordul Bucurestiului (doar 8 minute de Calea Floreasca

Supermarket Lidl langa complex

Acces imediat pe noua autostrada urbana

master-plan.png

Strada privata noua cu pavaje auto si acces cu bariera

Achizitie usoara in 6 pasi

Fie ca vrei sa cumperi cu credit sau nu, procesul de achizitie a fost conceput sa iti castige timp si totodata sa ai siguranta ca fiecare pas decurge cat mai usor pentru ca tu sa te bucuri cat mai curand de viitoarea ta locuinta.

Acceptam credit ipotecar, prima casa, fonduri din surse proprii sau daca doresti sa iti vinzi proprietatea poti face o rezervare si noi ne putem ocupa de organizarea vanzarii pana la mutarea in noua casa. Practic poti lua decizia imediat, rezervand vila dorita iar in timpul in care se lucreaza la finisajele pe care le-ai ales proprietatea ta se poate vinde. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii. 

R9.jpg

Alege un dezvoltator premiat

14Asset 6.png
14Asset 4.png
14Asset 3.png
14Asset 8.png

Ca multi dintre romani, achizitia unei proprietati este poate cea mai mare investitie pe care o vor face de-a lungul vietii, asa ca este important sa stii ca poti cumpara o proprietate de la un dezvoltator in care sa ai incredere!

Compania a fost fondata in anul 1932 cu prezenta internationala si din anul 2010 prezenta in Romania cu proiecte in centrul Capitalei multipla premiata la Bienalele nationale de Arhitectura in 2018 si 2019 si nominalizat la prestigiosul concurs international de arhitectura - EUmiesaward al fundatiei Mies van der Rohe

Proiectul anterior multiplu premiat

Presa & Testimoniale proiect anterior

Ia legatura cu unul din consultantii

nostrii fara nicio obligatie

Daca esti hotarat sa achizitionezi o casa noua - si nu vrei sa faci rabat la calitate si pret - programeaza o consultare FARA NICIO OBLIGATIE si discuta cu unul din consultantii nostri.

Cum am amintit si mai sus, daca te vei afla printre primii 10 cumparatori vei avea oportunitatea sa achizitionezi aceasta superba casa, construita fara compromisuri la calitate, pentru 235.000€ (excluzand tva).

Unul din consultantii nostri te va ajuta sa gasesti cea mai buna solutie de alegere a locuintei care se potriveste stilului tau de viata. Te vom ajuta atat pe partea de finantare cat si pentru relocare daca te vei afla in situatia de a vinde proprietatea actuala.

Te vom asista in tot procesul de achizitie de la prima vizionare pana la alegerea materialelor si a mutarii finale.