top of page

Phoenicia Residential Luxury

Fiecare element a fost meticulos gandit de arhitecti pentru a oferi functionalitate si in acelasi timp o ambianta placuta in orice moment al zilei. Finisajele rafinate includ gresie Porcelanosa, usi Filomuro si suprafete vitrate mari cu tamplarie din aluminiu.  

Strada Horia Macelariu,
Nr. 59

Renovat | 2021

Pret (vanzare/inchiriere)

€400.000 / €2.000 

1.png

4

Camere

2.png

3

Dormitoare

3.png

3

Bai

4.png

138

mp

Facilitati

  • Mutare imediata

  • Finisaje superioare

  • Design Interior

  • 5' de Parc Herastrau

  • Aeroportul Baneasa

  • Baneasa Shopping City

DSC04114.jpg
BeFunky-design (2)_edited.jpg
DSC04114_edited.jpg

Prima si cea mai mare camera din cele 4 ofera un spatiu generos, compus din zona de relaxare, loc de luat masa, completata in fundal de bucataria semideschisa si de piesele de mobilier elegante de la Veneta Cucine si Rovere

Camera de zi

BeFunky-design (2).jpg

Bucataria

Bucataria este semideschisa, izolata discret
in spatele unui riflaj de lemn elegant. Podeaua luxoasa de culoare alba cu insertii de piatra naturala se imbina perfect cu mobilierul si electrocasnicele Bosch si Gorenje Ora Ito 

Dormitoarele

Nuantele calde si iluminatul ambiental LED creeaza atmosfera perfecta pentru orele de odihna. 

Porcelanosa2 (1).jpg
Porcelanosa.jpg

Baile sunt finisate cu materiale de exceptie
de la producatori renumiti din Italia

Baile

9898. STIL DE VIATA

Wellness. Cultura. Mancare. Animale.

Wellness

5.png

Parc

6.png

Fitness

7.png

Beauty

Cultura

8.png

Cinema

Animale

11.png

Clinici
Veterinare

Mancare

13.png

Restaurante

12.png

Cafenele

14.png

Market

Proprietatea

Locatie: Situat convenabil in cartierul Baneasa, intr-un bloc construit in 2008, la cateva minute de Parcul Herastrau si 5 minute de Baneasa Shopping City si Aeroportul Baneasa.

Arhitectura & Design: Apartamentul este proaspat renovat cu finisaje premium importate de la producatori renumiti din Italia si piese de mobilier in ton cu trend-urile actuale: Veneta Cucine si Rovere.

Spatiul interior: Planificarea spatiului interior a fost gandita pentru a oferi confort si functionalitate. Apartamentul se desfasoara de-a lungul unui hol central din care se intra in toate cele 4 camere. Prima si cea mai mare este camera de zi, compusa din zona de relaxare, loc de luat masa, este completata in fundal de bucataria semideschisa, izolata discret in spatele unui riflaj din lemn elegant. Podeaua luxoasa de culoare alba cu insertii de piatra naturala completeaza armonios mobilierul si electrocasnicele. Cele mai mici detalii au fost gândite pentru a crea experiențe senzoriale deosebite: ușile cu toc ascuns Filomuro, finisajele Porcelanosa, pardoseala cu insertii de piatra naturala, parchetul triplustratificat de la Berlinek sau ferestrele cu rame din aluminiu si suprafete vitrate generoase. Nuantele calde, iluminarea LED si salteaua super confortabila creeaza ambienta perfecta pentru un somn odihnitor.

Optiuni disponibile

9898.COMUNITATI

Bucuresti Nord

82009034.jpg
promenada_mall (1).jpg
f6d13e16aa0f15904d7dc270546c643e6d02144a

Cartierul

Baneasa

În prezent cartierul Băneasa se întinde pe o suprafaţă de circa 25 ha şi face parte din sectorul 1 al capitalei. Zona este traversată de una dintre cele mai importante artere de circulaţie ale Capitalei, Şoseaua Bucureşti Ploieşti, care asigură accesul către Drumul Naţional 1, Aeroportul Băneasa şi Aeroportul Otopeni. În Băneasa se găseşte şi Băneasa Shopping Center, cel mai mare parc comercial din ţară -cu magazine din lanţuri internaţionale precum Ikea, Metro, Carrefour şi Băneasa Shopping Mall. În apropiere se află un magazin Selgros şi numeroare showroom-uri. Deasemeni una dintre marile beneficii ale cartierului este ca ofera acces imediat catre Parcul Herastrau.

67374956_458350828323138_672884116718354
Eduard Varvara
Membru al APAIR, Realtor

Eduard Varvara

Realtor

0741989898

bottom of page