top of page

Interiorul nonconformist al unei case de artist!

VANDUT

Casa Presei, Strada Cornatel 12, Bucuresti

5 Camere · 2 Bai · 217.85 mp

Descriere

CASA PRESEI, JIULUI, Str. Cornatel, VILA P+1E, teren 336mp, la 3 min de CASA Presei si PARC Herastrau, Comision 0%

Pe o strada linistita cu trafic redus, la doar 3 minute de P-ta Presei Libere si Parcul Herastrau se afla aceasta vila individuala proiectata cu suprafete interioare generoase , lumină naturală abundentă şi un aspect proiectat eficient, adaptat pentru interacţiunile familiale. La intrarea în foaierul iluminat natural, esti intampinat de o camera de zi spatioasa care se intinde pe aproape 30 de metri patrati, conectata perfect la bucataria incapatoare, cu zona de luat masa. In plus, parterul gazduieste un dormitor si o baie. Bucataria se deschide spre oaza din curte - un refugiu care gazduieste o camera de depozitare, zona de gratar si spatiu de relaxare.

Urcand la nivelul superior se dezvaluie incaperile private - un sanctuar care cuprinde doua dormitoare de dimensiuni generoase, o baie si biroul proprietarului, adaptabil pentru a fi folosit ca dormitor al doilea pentru copil sau camera de oaspeti/spatiu de hobby. Holul de la etaj are loc suficient pentru a fi transformat si intr-un colt de lectura.

Eleganta si bucuria patrund in aceasta locuinta, oferind spatii ample dedicate atat legaturilor familiale, cat si distractiei în aer liber. Si animalele de companie isi vor gasi locul in viitoarea casa - un refugiu în care prietenii imblaniti pot crea legaturi de durata.

BONUS*:

Daca se doreste, se ofera dupa cerintele clientului proiect de design interior in 2 variante.

Facilitati & Caracteristici

2 bai

217.85 mp

Caramida

5 camere

336 mp Teren

Centrala Gaz

Locatie

Descarca raport complet cu 25 de poze, detalii complete si planuri cadastrale

bottom of page