top of page
R3.jpg
DEZVOLTATORI | STIRI

Ospinas inaugureaza ansamblul rezidential Pipera Gardens

01/09/2020 Lectura 3 minute
Eduard Varvara.jpg

Autor

Varvara Eduard

Dupa succesul de anul trecut, concretizat cu finalizarea vanzarilor proiectului din Occidentului 40, compania de consultanta imobiliara 9898 Imobiliare prezinta urmatorul proiect al dezvoltatorului Ospinas, un dezvoltator premium de pe plan local, care inaugurează Pipera Gardens, un complex rezidențial exclusivist format din 36 de case, fiecare cu o suprafață construită de peste 200mp. Compania fondata in anul 1932, are prezenta internationala si din anul 2010 prezenta si in Romania cu proiecte in centrul Capitalei.

Pipera Gardens este cel de-al treilea proiect imobiliar dezvoltat de Ospinas în Capitală, după reabilitarea in totalitate a unei cladiri istorice de birouri din Centrul Vechi situat pe Bd. Regina Elisabeta 28 si a proiectului rezidențial Occidentului40, multiplu premiat la Bienalele nationale de Arhitectura in 2018 si 2019 si nominalizat la prestigiosul concurs international de arhitectura - EUmiesaward al fundatiei Mies van der Rohe

FOTO: Proiect Occidentului40 multiplu premiat 

OCD40-Premiat_edited.jpg
29137058_602674873408427_829762296612493
adnba_occidentului_andrei_margulescu.jpg
adnba_occidentului_cosmin_dragomir_6.jpg

Noul ansamblu rezidențial, Pipera Gardens, este situat în Voluntari, în zona de Nord a Capitalei și a fost proiectat de către arhitecți români în colaborare cu o echipă spaniolă din dorința de a uni obiceiurile și nevoile locale cu cele mai moderne concepte la nivel european.

„Decizia de a pune bazele acestui proiect a venit în urma unei analize puternice a pieței, care ne-a demonstrat că zona de Nord are, într-adevăr, un potențial semnificativ când vine vorba de investiții imobiliare. Încă de la începutul proiectului ne-am propus să le oferim viitorilor proprietari case construite calitativ, dar la prețuri accesibile, diferențiindu-ne de ceilalți jucători de pe piață la nivel de raport calitate-preț”, declară Ana Ospina, Director General Ospinas România.

Proiectarea noului ansamblu rezidențial a durat mai bine de un an și a fost realizată în colaborare cu arhitecta Laura Băloiu și echipa studioului de arhitectură spaniol NB90 Arquitectura. Cele 36 de case beneficiază de 5 sau 6 camere, având o suprafață construită de 205mp. Suprafetele curtilor sunt echilibrate, avand fiecare 205 mp, astfel incat sa ai suficient spatiu pentru activitatile familiei dar in acelasi timp sa nu iti ocupe mult timp cu intretinerea gradinii. Ansamblul de case este potrivit familiilor cu copii, cu un stil de viata activ, care nu vor sa fie prea departe de facilitatile oferite de zona de Nord a Capitalei dar totusi vor sa se bucure de liniste si beneficiile unei case cu gradina. 

Printre beneficiile proiectului amintim accesul catre infrastructura de calitate prin noul centru comercial Lidl care se afla chiar langa complex si iesire in noua Autostrada Urbana A3, cu acces direct in doar cateva minute spre nordul capitalei si Calea Floreasca

01-1.jpg
asphalt-road-forest.jpg

Proiectul este unul de lux și modern și dispune de stradă cu acces privat, asigurând astfel proprietarilor un mod de viață relaxat, într-un mediu liniștit, printr-un design calitativ, realizat de către arhitecții implicați în dezvoltarea lui.

Designul ansamblului rezidențial este unul de inspirație mediteraneană, iar toate materialele folosite sunt de o calitate înaltă pentru a răspunde cât mai eficiente nevoilor viitorilor proprietari și pentru a îmbina cât mai armonios luxul cu eficiența.

Suprafețele vitrate extinse și sticla folosită sunt de ultimă generație, pentru a asigura un nivel de eficiență ridicat și minimizarea pierderilor de energie. Încălzirea prin pardoseală permite reducerea costurilor cu energia termică cu până la 30% comparativ cu sistemele clasice de încălzire.

La nivel de design interior și stabilirea finisajelor, grupul Ospinas a colaborat cu echipa Miso Architects, care a contribuit la stabilirea tuturor detaliilor, ținând cont de tendințele actuale.

Experienta de cumparare, se ridica deasemeni la nivelul de calitate al constructiei. Echipa 9898 Imobiliare, desemnata agent al dezvoltatorului, va fi alaturi de viitorul proprietar la fiecare pas al calatoriei de la prima vizionare si pana la instalarea in noua locuinta.

Serviciile integrate ale agentiei care ofera prin partenerii sai, consultanta pentru credite ipotecare si design interior, ofera cumparatorilor un serviciu complet astfel incat singura grija sa fie alegerea culorilor si a mobilierului viitoarei locuinte.

 

Pentru detalii complete contactati:
Eduard Varvara.jpg

Varvara Eduard

0741.989898

linkedin.webp
bottom of page