top of page

Campania cauta R-ul

Ce este un Realtor?

Membrii APAIR se numesc REALTORI®.

REALTORII® nu sunt simpli agenti imobiliari. REALTORII® sunt membri ai National Association of REALTORS® si ai Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania, profesionisti din domeniul imobiliar ce s-au angajat sa respecte Codul Etic al APAIR si NAR care lucreaza pentru companii multinationale de top precum Remax sau Keller Williams, precum si companii locale care au decis sa investeasca in educatia agentilor.

REALTORII® se angajeaza sa urmareasca interesul clientilor lor cu loialitate, tratand in acelasi timp cu onestitate toate partile implicate in tranzactia imobiliara. REALTORII® beneficiaza de educatie profesionala si respecta un Cod Etic.

 

Codul Etic al APAIR si NAR se regaseste in practicile zilnice ale REALTORILOR®, iar Regula de Aur ce ghideaza activitatea profesionala a membrilor APAIR este: “Fa pentru ceilalti ceea ce ai vrea ca ceilalti sa faca pentru tine.”

nar.png

CE ESTE

NAR?

National Association of REALTORS® este cea mai mare asociatie profesionala din Statele Unite ale Americii, avand in prezent peste 1,4 milioane membri si o prezenta in toate aspectele legate de piata imobiliara rezidentiala si comerciala. 

National Association of REALTORS® este organizata in aproximativ 1,200 asociatii locale afiliate si alte 54 asociatii statale in SUA, iar intre membrii sai se numara reprezentanti legali ai agentiilor imobiliare, agenti imobiliari, administratori de proprietati, evaluatori, consilieri imobiliari si alti profesionisti din domenii conexe industriei imobiliare.

 

NAR a luat fiinta in data de 12 Mai 1908, in Chicago, sub denumirea initiala de National Association of Real Estate Exchanges, avand 120 membri fondatori si 19 Consilii directoare, precum si o Asociatie statala, cu obiectivul de a „uni oamenii din industria imobiliara din America cu scopul de a exercita o influenta comuna eficienta asupra chestiunilor ce afecteaza interesele imobiliare”. 

  • Facebook - White Circle
bottom of page